dimecres, 30 d’abril del 2008

musclus revolucionaris (plat catatà de la iaia )

amb moltes ocasions els musclus
son una de las millors solucions.

Recepte

Els musclus una vegada nets i oberts al vapor,es treuen les
mitges closques ,i es possen els plens en una safata plana.


Per cada quilo de musclus, es posen en un morter, sis o set alls
crussos amb un polset de sal i una bona cuantitat d'atmetlles
torrades i es matxaca fins que tot quedi transformat en pasta;
després shi afegeixen dos o tres tomàquets escalivats tretes les
pells i llavors i,dos o tres ous durs sense clares, matxacant'ho
tot be, ja des d'aquest moment s'hi deixa caure l'oli amb el setrill
traballant i allargat la salsa com si es fes un all-i-oli o una mahonesa

quan es consideri que ja hi ha suficient salsa i que aquesta está bona
de sal i ha quedat ben fina i no massa espessa es reparteix pel damunt
dels musclus ;finalment les clares dures es ratllen i es tiren pel damunt
dels musclus.

aquets musclus es menjan freds i acompanyant de cava begut amb porró
tambe ben fresc.

!!!! bon profit !!!!!

1 comentari:

alfonso ha dit...

hola los mejillones tienen buen pinta. Se trata de probarlos. Así que le das la receta a mi chata que los quiero probar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...