amb moltes ocasions els musclus
son una de las millors solucions.
Recepte
Els musclus una vegada nets i oberts al vapor,es treuen les
mitges closques ,i es possen els plens en una safata plana.
Per cada quilo de musclus, es posen en un morter, sis o set alls
crussos amb un polset de sal i una bona cuantitat d'atmetlles
torrades i es matxaca fins que tot quedi transformat en pasta;
després shi afegeixen dos o tres tomàquets escalivats tretes les
pells i llavors i,dos o tres ous durs sense clares, matxacant'ho
tot be, ja des d'aquest moment s'hi deixa caure l'oli amb el setrill
traballant i allargat la salsa com si es fes un all-i-oli o una mahonesa
quan es consideri que ja hi ha suficient salsa i que aquesta está bona
de sal i ha quedat ben fina i no massa espessa es reparteix pel damunt
dels musclus ;finalment les clares dures es ratllen i es tiren pel damunt
dels musclus.
aquets musclus es menjan freds i acompanyant de cava begut amb porró
tambe ben fresc.
!!!! bon profit !!!!!
1 comentari:
hola los mejillones tienen buen pinta. Se trata de probarlos. Así que le das la receta a mi chata que los quiero probar.
Publica un comentari a l'entrada