CREMA DE SANT JOSEP, ( CREMA CATALANA )
Recepta que feia, per Sant Josep la nostre mare,
INGREDIENTS:
1 litre de llet,
4 rovells d’ou
40 gr., de midó “ és l’original,”
( es pot fer també amb dues cullerades de Maicena )
200 grams de sucre
1 tronc de canyella,
pell de llimona
Posar la llet al foc, junt la canyella - llimona
batre els rovell d’ou, el sucre, i mido en un vol,
quan la llet comenci a bullir,
afegir tot lo del vol a la llet,
s’ha de esperar a que espesi
anant remenat, perquè no s’enganxi
quan sembla prou espessa, anar posant amb cassoletes
just abans de menjar, la crema tirem sucre, per damunt i es crema.
ARA TAN SOLS EM RESTA AGAFAR UNA CULLERA
I ESCURAR L’OLLA ON S’HA FET LA CREMA.
DESPRÉS…...TAN SOLS SOMIAR.
Lolita Carrión 18 de març 2019
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada